Valuta: 
View Cart ( 0 ) Artikler
0.00kr

Personvernerklæring

Takk for at du besøkte nettstedet til www.nickskonorge.com. Vi respekterer ditt privatliv og ønsker å beskytte dine personlige opplysninger. For å lære mer, vennligst les denne personvernpolitikken. Denne personvernspolitikken forklarer hvordan vi samler inn, bruker og (under visse omstendigheter) avslører dine personlige opplysninger.

Denne personvernpolitikken forklarer også de trinnene vi har tatt for å sikre dine personlige opplysninger. Endelig forklarer denne personvernreglene dine valg om innsamling, bruk og utlevering av dine personlige opplysninger. Ved å besøke nettstedet vårt, godtar du fremgangsmåten som er beskrevet i denne policyen. Denne personvernreglene gjelder bare for dette nettstedet.

Denne personvernreglene gjelder ikke nødvendigvis for vår offline samling av dine personlige opplysninger. Vennligst se nedenfor for detaljer. Vi er ikke ansvarlige for innholds- eller personvernpraksis på et hvilket som helst www.nickskonorge.com nettsted som dette nettstedet lenker til eller som lenker til dette nettstedet.

Informasjonsinnsamling og bruk

01. Informasjonssamling.

Vi samler inn informasjon fra deg på flere forskjellige måter på dette nettstedet. Et mål for å samle personlig informasjon fra deg er å gi en effektiv, meningsfylt og tilpasset opplevelse. Vi kan for eksempel bruke dine personlige opplysninger til å: gjøre dette nettstedet lettere for deg å bruke ved ikke å skrive inn informasjon mer enn en gang.

Hjelp deg raskt å finne informasjon, produkter og tjenester.

Hjelp oss å lage innhold på dette nettstedet som er mest relevant for deg.

Varsle deg ny informasjon, produkter og tjenester som vi tilbyr.

(a) Registrering og bestilling. Før du bruker visse deler av dette nettstedet eller bestiller produkter, må du fylle ut et elektronisk registreringsskjema. Under registreringen vil du bli bedt om å gi oss visse personlige opplysninger, inkludert men ikke begrenset til ditt navn, frakt og faktureringsadresse, telefonnummer, e-postadresse og kredittkortnummer. I tillegg kan vi også spørre om ditt bosted og /eller organisasjonens driftsland, slik at vi kan overholde gjeldende lover og forskrifter og for kjønn. Denne typen personlige opplysninger brukes til faktureringsformål, for å oppfylle dine bestillinger, for å kommunisere med deg om bestillingen og nettstedet vårt og for intern markedsføringsformål. Hvis vi opplever et problem ved behandling av bestillingen, bruker vi den personlige informasjonen til å kontakte deg.

(b) E-postadresser. Flere steder på nettstedet tillater deg å skrive inn e-postadressen din for formål, inkludert men ikke begrenset til: å registrere deg for et gratis kampanjebrev; å be oss om å varsle deg når vi mottar et nytt merke, ny produktstil; å registrere deg for vår e-postadresse. Din deltakelse i en konkurranse er helt frivillig, så du har mulighet til å delta og avsløre informasjon til oss. Vi bruker denne informasjonen til å varsle konkurransevinnerne og tildele priser. Vi kan legge inn på våre nettsider navnene og byene i konkurransevinnerne.

(c) Kaker og annen teknologi. I likhet med mange nettsteder benytter dette nettstedet cookies og web beacons (også kjent som klar GIF-teknologi eller "action tags") for å øke hastigheten på navigasjonen din på nettstedet, gjenkjenne deg og dine tilgangsprivilegier og spore bruken av nettstedet ditt.

(I) Informasjonskapsler er små biter av informasjon som er lagret som tekstfiler av nettleseren din på datamaskinens harddisk. De fleste nettlesere er opprinnelig satt til å godta informasjonskapsler. Du kan sette nettleseren din til å nekte informasjonskapsler fra nettsteder eller fjerne cookies fra harddisken din, men hvis du gjør det, vil du ikke kunne få tilgang til eller bruke deler av dette nettstedet. Vi må bruke informasjonskapsler slik at du kan velge produkter, plassere dem i en online handlekurv, og kjøpe disse produktene. Hvis du gjør dette, holder vi oversikt over din surfaktivitet og kjøp. Nettstedets informasjonskapsler gjør det ikke og kan ikke infiltrere en brukers harddisk for å samle en brukeres konfidensielle opplysninger. Våre informasjonskapsler er ikke "spyware."

(II) Web beacons hjelper med å levere informasjonskapsler og hjelper oss med å avgjøre om en nettside på denne siden er blitt vist og i så fall hvor mange ganger. For eksempel kan ethvert elektronisk bilde på dette nettstedet, som for eksempel et annonse banner, fungere som et webspor.

(III) Vi kan bruke tredjepartsannonseringsfirmaer til å hjelpe oss med å skreddersy nettstedinnhold til brukere eller å vise annonser på våre vegne. Disse selskapene kan benytte informasjonskapsler og webbeacons for å måle annonseringseffektivitet (for eksempel hvilke nettsider som besøks eller hvilke produkter som er kjøpt og i hvilket beløp). Eventuell informasjon som disse tredjepartene samler inn via informasjonskapsler og webbeacons, er ikke knyttet til personlig informasjon innsamlet av oss.

(d) Loggfiler. Som det gjelder for de fleste nettsteder, gjenkjenner Nettstedserveren automatisk Internett-nettadressen du får tilgang til fra denne siden. Vi kan også logge på Internett-protokollen ("IP") -adressen, Internett-leverandøren og dato /klokkeslett for systemadministrasjon, ordrebekreftelse, internmarkedsføring og systemfeilsøkingsformål. (En IP-adresse kan indikere plasseringen av datamaskinen din på Internett.)

(e) Alder. Vi respekterer barns privatliv. Vi samler ikke bevisst eller forsettlig personlig informasjon fra barn under 13 år. Andre steder på dette nettstedet har du representert og garantert at du er 18 år eller bruker nettstedet med tilsyn av en forelder eller verge. Hvis du er under 13 år, vennligst ikke send inn noen personlige opplysninger til oss, og stole på en forelder eller verne for å hjelpe deg.

(f) Produktanmeldelser. Du kan velge å sende inn en produktanmeldelse. Hvis du legger inn en anmeldelse, vil vi be om din e-postadresse og geografiske plassering. Hvis du sender inn en anmeldelse, vil din geografiske plassering være synlig for andre brukere (e-postadressen din blir holdt privat). Personlig identifiserbar informasjon som du sender inn som en del av anmeldelsen, kan også leses eller brukes av andre besøkende på nettstedet. Vi er ikke ansvarlige for personopplysninger som du velger å sende inn som en del av anmeldelsen din. Vi tror at du kan legge inn en nyttig anmeldelse uten å utlevere noen personlige opplysninger.

02. Informasjonsbruk og opplysning.

(a) Intern bruk. Vi bruker dine personlige opplysninger til å behandle bestillingen din og gi deg kundeservice. Vi kan internt bruke dine personlige opplysninger for å forbedre nettstedets innhold og layout, for å forbedre vår oppsøking og for vår egen markedsføringsinnsats (inkludert markedsføring av våre tjenester og produkter til deg) og for å fastslå generell markedsinformasjon om besøkende til dette nettstedet.

(b) Kommunikasjon med deg: Vi vil bruke dine personlige opplysninger til å kommunisere med deg om vårt nettsted og dine bestillinger og leveranser. Vi kan også sende deg en bekreftelses-epost når du registrerer deg hos oss. Vi kan sende deg en tjenesterelatert kunngjøring i de sjeldne tilfeller når det er nødvendig (for eksempel hvis vi må midlertidig suspendere vår tjeneste for vedlikehold.) Du kan også sende e-postadressen din av grunner, for eksempel å be oss om å varsle deg når vi mottar et nytt merke, ny produkt stil eller produkt; å registrere deg for vårt nyhetsbrev og spesialtilbud Hvis du sender inn e-postadressen din, bruker vi den til å levere informasjonen til deg. Vi tillater alltid at du abonnerer eller melde deg av fremtidige e-postmeldinger (se del ut, under, for flere detaljer). Fordi vi må kommunisere med deg om bestillinger du velger å plassere, kan du ikke velge bort mottak av e-post relatert til dine bestillinger.

(c) Ekstern bruk. Vi ønsker å gi deg god service og tilby deg et stort utvalg - vi selger først og fremst varer, ikke informasjon. Vi selger ikke, utleier, handler, lisenser eller på annen måte avslører din personlige informasjon eller økonomisk informasjon til noen, bortsett fra at:

(I) Som de fleste katalog- og Internett grossister bruker vi noen ganger andre til å utføre bestemte funksjoner på våre vegne. Når vi gir informasjon til disse tjenesteleverandørene, avslører vi informasjon for å hjelpe dem med å utføre tjenesten deres. For eksempel, for å kunne levere produkter til deg, må vi dele litt informasjon. Vi samarbeider med tredjeparter (for eksempel DHL og UPS) for å sende produkter, for å sikre levering, og slik at vi kan få tilbakemelding, forbedre kvaliteten på tjenesten vår, og måle og forbedre kvaliteten på tjenesten til tredjepart. I eksempelet på fraktører gir vi dem noen personlig identifiserbare opplysninger som navn, fraktadresse, e-post og telefonnummer.

(II) På samme måte, for å hjelpe deg med å kjøpe produkter og gi kundeservice til deg, må vi gi kredittkortnummer til finansielle tjenester, for eksempel kredittkortprosessorer og utstedere. Når vi sender inn kredittkortnummeret ditt for autorisasjon, bruker vi toppmoderne datakryptering for å beskytte informasjonen din. (Mer om dette under delen Datasikkerhet.)

(III) Vi kan bli pålagt å utlevere slik informasjon som svar på forespørsler fra rettshåndhevende tjenestemenn som utfører undersøkelser; stevninger; en rettsordre eller hvis vi ellers er pålagt å offentliggjøre slik informasjon ved lov. Vi vil også utlevere personlig informasjon der det er nødvendig å gi opplysninger om våre juridiske rettigheter, håndheve vilkårene for bruk eller andre avtaler, eller for å beskytte oss selv eller andre. Vi kan for eksempel dele informasjon for å redusere risikoen for svindel, eller hvis noen bruker eller forsøker å bruke nettstedet vårt av ulovlige grunner eller for å begå svindel.

(IV) Vi vil ikke selge (eller handle eller leie) personlig identifiserbar informasjon til andre selskaper som en del av vår faste forretningsvirksomhet. Det er imidlertid mulig at vi kan anskaffe eller fusjonere med eller bli anskaffet av et annet selskap, eller at vi kan disponere over noen eller alle våre eiendeler. Hvis det skjer, kan dine personlige opplysninger bli offentliggjort til et annet selskap, men denne opplysningen vil bli underlagt personvernreglene i kraft.

(V) Vi kan dele ikke-personlig informasjon (som antall daglige besøkende til en bestemt nettside, eller størrelsen på en ordre som er plassert på en bestemt dato) med tredjeparter som annonsepartnere. Denne informasjonen identifiserer ikke deg personlig eller noen bruker direkte.

Datasikkerhet

Dette nettstedet inneholder fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte konfidensialiteten til dine personlige opplysninger, inkludert Secure Sockets Layer ("SSL") for alle finansielle transaksjoner via dette nettstedet. Vi bruker SSL-kryptering for å beskytte dine personlige opplysninger online, og vi tar også flere skritt for å beskytte dine personlige opplysninger i våre fasiliteter. Tilgang til dine personlige opplysninger er begrenset. Bare ansatte som trenger tilgang til dine personlige opplysninger for å utføre en bestemt jobb, får tilgang til dine personlige opplysninger. Til slutt stoler vi på tredjeparts tjenesteleverandører for den fysiske sikkerheten til noen av våre maskinvare. Vi tror at deres sikkerhetsprosedyrer er tilstrekkelige. For eksempel når du besøker nettstedet vårt, får du tilgang til servere som holdes i et sikkert fysisk miljø, bak et låst bur og en elektronisk brannmur.

Selv om vi bruker industristandard forholdsregler for å beskytte dine personlige opplysninger, kan vi ikke garantere fullstendig sikkerhet. 100% fullstendig sikkerhet eksisterer for øyeblikket ikke overalt online eller offline.

Opt-out /Corrections

På forespørsel vil vi (a) rette opp eller oppdatere dine personlige opplysninger; (b) slutte å sende e-post til din e-postadresse; og /eller (c) deaktiver kontoen din for å hindre fremtidige kjøp gjennom den aktuelle kontoen. Du kan gjøre disse forespørslene i kundeinformasjonen, eller ved MSN (), eller sende forespørselen din til vår kundeserviceavdeling www.nickskonorge.com Vennligst ikke send inn kredittkortnummeret ditt eller annen sensitiv informasjon.

Frakobling, bruk og avsløring av informasjon

Som du kanskje forventer fra www.nickskonorge.com, mottas de fleste opplysninger vi samler inn via nettstedet vårt, og denne personvernreglene gjelder bare for den elektroniske samlingen av personlig informasjon. Vi samler også informasjon frakoblet, der vi også prøver å beskytte personvernet til dine personlige opplysninger. Et eksempel innebærer noen som ringer oss til å bestille eller stille spørsmål. Når noen ringer, vil vi bare spørre om den personlige informasjonen vi trenger for å plassere bestillingen eller svare på spørsmålet. Når vi trenger å lagre informasjon (som ordreinformasjon), vil vi legge den inn i vår database via SSL-kryptering (Se Datasikkerhet-delen ovenfor for mer informasjon). Det finnes andre måter vi kunne lære av personlig informasjon frakoblet (for eksempel, vi antar at noen kunne sende oss et brev, inkludert noen returinformasjon), og denne policyen diskuterer ikke eller forsøker å forutsi alle disse metodene eller brukerne. Som vi nevnte, selger vi primært varer, ikke informasjon, og vi vil prøve å behandle frakoblet samling, bruk og opplysning konsekvent med vår relevante online praksis.

Oppdateringer til denne policyen

Hvis vi endrer eller oppdaterer denne personvernreglene, vil vi legge inn endringer og oppdateringer på dette nettstedet slik at du alltid vil være oppmerksom på hvilken informasjon vi samler inn, bruker og avslører. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå denne personvernreglene fra tid til annen, så du vil vite om personvernreglene er endret eller oppdatert.

Tilbake